Diky vsem zucastnenym, bylo tohodne narocne, ale zvladli jsme to!dzuvak píše:Taky díky, krása.Panathian píše:Díky účastníkům expedice do sklepa a díky za tu skvělou lokaci. Byla tam spousta vtipných i velkolepých momentů :)

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
jojo, tam se vejde nakládaných okurek a ještě tam není nuda :D Nevím jak Nyaro, ale mě se to líbilo moc, díky za to, že jsem to mohla vidět :)Pavel Urban píše:Taky díky za výpravu do sklepa. Některé momenty jsou vážně nezapomenutelné.![]()
A doufám, že na MUNI jsou plány, protože Nyaro se to moc líbilo a tak si to asi budeme stavět doma.
On dik patri i Labirovi, pac bez nej by ztraty asi vazne byly - nebo bychom tam bloudili do tedWinonne píše:jojo, tam se vejde nakládaných okurek a ještě tam není nuda :D Nevím jak Nyaro, ale mě se to líbilo moc, díky za to, že jsem to mohla vidět :)Pavel Urban píše:Taky díky za výpravu do sklepa. Některé momenty jsou vážně nezapomenutelné.![]()
A doufám, že na MUNI jsou plány, protože Nyaro se to moc líbilo a tak si to asi budeme stavět doma.
Ano mala poznamka v hlavicce trpaslika. "Uz nikdy nedelej s Dinem a Catigernem sneak akci, a pokud perecijen ano, tak stuj nekde odkud na ten cirkus uvidis"Pavel Urban píše:Dozvěděli jsme se něco o nepříteli i o nás samotných.
Nojo...ty sis hajal a odpočíval, někteří byli zahnáni do kouta doufajíc, že se na ně nepřijde :)Dr.Lizard píše:Ano mala poznamka v hlavicce trpaslika. "Uz nikdy nedelej s Dinem a Catigernem sneak akci, a pokud perecijen ano, tak stuj nekde odkud na ten cirkus uvidis"Pavel Urban píše:Dozvěděli jsme se něco o nepříteli i o nás samotných.
Ale jinak diky, bylo to pekne odpocinuti od te hloupe valky v Tirianu
Tak samozřejmě že jsme spoléhali na informace rozvědky, která povídala cosi o úzkém prostoru, kde bude jeden trpaslík na jednoho nepřítele, což by jistě šlo, než bychom narazili na toho gnollího psohlavého hrdinuAefar píše:To ano... však ono bylo varování, že nepřítel vypadá tak zkušeně, že útok = jasná sebevražda