Diky vsem zucastnenym, bylo tohodne narocne, ale zvladli jsme to!dzuvak píše:Taky díky, krása.Panathian píše:Díky účastníkům expedice do sklepa a díky za tu skvělou lokaci. Byla tam spousta vtipných i velkolepých momentů :)
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
Pavel Urban
-
Winonne
- Kontaktovat uživatele:
jojo, tam se vejde nakládaných okurek a ještě tam není nuda :D Nevím jak Nyaro, ale mě se to líbilo moc, díky za to, že jsem to mohla vidět :)Pavel Urban píše:Taky díky za výpravu do sklepa. Některé momenty jsou vážně nezapomenutelné.![]()
A doufám, že na MUNI jsou plány, protože Nyaro se to moc líbilo a tak si to asi budeme stavět doma.
On dik patri i Labirovi, pac bez nej by ztraty asi vazne byly - nebo bychom tam bloudili do tedWinonne píše:jojo, tam se vejde nakládaných okurek a ještě tam není nuda :D Nevím jak Nyaro, ale mě se to líbilo moc, díky za to, že jsem to mohla vidět :)Pavel Urban píše:Taky díky za výpravu do sklepa. Některé momenty jsou vážně nezapomenutelné.![]()
A doufám, že na MUNI jsou plány, protože Nyaro se to moc líbilo a tak si to asi budeme stavět doma.
PS: Labire, promin, ale Orlina jsme s sebou vazne vzit nemohli
-
Pavel Urban
Ano mala poznamka v hlavicce trpaslika. "Uz nikdy nedelej s Dinem a Catigernem sneak akci, a pokud perecijen ano, tak stuj nekde odkud na ten cirkus uvidis"Pavel Urban píše:Dozvěděli jsme se něco o nepříteli i o nás samotných.
Ale jinak diky, bylo to pekne odpocinuti od te hloupe valky v Tirianu
EDIT Pavel: He he, já si říkal, proč jste trčeli, tam kde jste trčeli.
Ludwig von Vergesenburg - "Jen jsem potřeboval na toaletu.… Deska říkáte."
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie
-
Winonne
- Kontaktovat uživatele:
Nojo...ty sis hajal a odpočíval, někteří byli zahnáni do kouta doufajíc, že se na ně nepřijde :)Dr.Lizard píše:Ano mala poznamka v hlavicce trpaslika. "Uz nikdy nedelej s Dinem a Catigernem sneak akci, a pokud perecijen ano, tak stuj nekde odkud na ten cirkus uvidis"Pavel Urban píše:Dozvěděli jsme se něco o nepříteli i o nás samotných.
Ale jinak diky, bylo to pekne odpocinuti od te hloupe valky v Tirianu
Taky děkuji, lekce to byla pěkná :)
Tak samozřejmě že jsme spoléhali na informace rozvědky, která povídala cosi o úzkém prostoru, kde bude jeden trpaslík na jednoho nepřítele, což by jistě šlo, než bychom narazili na toho gnollího psohlavého hrdinuAefar píše:To ano... však ono bylo varování, že nepřítel vypadá tak zkušeně, že útok = jasná sebevražda
Ale takhle? Jednoho trpaslíka tloukli přes zátaras po palici, druhý byl po chvilce obklíčen a nakonec se potvrdila krutá pravda - na všech možných výpravách, kde někdo umře, umírá obyčejně brach. Výjimkou je naštěstí obrana tvrze, kde trpaslíci umírají pouze pokud napadnou netrpělivého lektora...
Ale byla to legrace i přes mé příšerné připojení.
Hyperaktivní hlavně MUNI.
-
Street_cz
- Kontaktovat uživatele:
dneska výjimečně děkuju za mimo válečné dění na tvrzi... od bandy prohnilých trpaslíků až do morků kostí (
) po stratégování - tolik nápadů se mi ke konci vířilo hlavou že už jsem je ani nebyl schopnej usměrňovat, k tomu skvělá atmosféra tvořená správným počtem správných postav... opravdu po dlouhé době jsem si zas připadal aspoň trochu významnej, bylo to supr
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Chtěl bych poděkovat Panathianovi
Ale tohle druidovi dělat! Fuj!
Krásné spestření
A pak všem i za zbytek onoho večera... po pravdě, bavil jsem se
A aby toho nebylo málo tak hlavně dík Niam. To "dík Niam" bych zdůraznil červeně a velikými písmeny, ale jsem už unavenej a nechce se mi s tím piplat! Klidně bych tě tu vypíchl i 150x ale na to jsem taky dost línej. A nebýt toho okecu tady, že jsem línej, tak už tě tu mám 150x vypsanou! Dík!
A pak všem i za zbytek onoho večera... po pravdě, bavil jsem se
A aby toho nebylo málo tak hlavně dík Niam. To "dík Niam" bych zdůraznil červeně a velikými písmeny, ale jsem už unavenej a nechce se mi s tím piplat! Klidně bych tě tu vypíchl i 150x ale na to jsem taky dost línej. A nebýt toho okecu tady, že jsem línej, tak už tě tu mám 150x vypsanou! Dík!
Neutral Good Dungeon Master 
Dík
Díky Kokosákovi a Ezovi (
), on ví za co

"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
-
Pavel Urban
Tedy takový maraton jako včera (prokládaný občasnými sprinty) jsem snad ještě nezažil. To hledání jehly v kupce sena (v několika a ještě ve špatných), to debatování (nevěřil bych kolikrát za sebou asi tak může ta 1 na procentuálce padnout, a na dvacítce
) a to napětí... byly velmi zdařilý mix. Tak to dopadá, když se akce zákládají na kusých informacích - ještě že jsem měl s sebou dobrého stopaře.
Každopádně díky všem účastníkům toho včerejšího dění, hlavně Catigernovi, Altairovi, Albře a samozřejmě Artovi.
Každopádně díky všem účastníkům toho včerejšího dění, hlavně Catigernovi, Altairovi, Albře a samozřejmě Artovi.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.