Omluvy

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Scrappy

Vomluva ala Alky

Příspěvek od Scrappy »

Má omluva Patří Alky, že jsem se tak rychle vyzmizíkoval, ale nějak se s tou technikou jménem notebook nemůžu domluvit, že má běžet tak a tak dlouho :no: Mrzí mě to, že zrovna při tak pro mě důležité chvíle se to muselo zvencnout. :ermm:
Lampyris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lampyris »

Omlouvám se všem co mě čekali, zvláště Jonovi... z podobných důvodů jsem nakonec nemohl vůbec.
LD

Příspěvek od LD »

Lampyris píše:Omlouvám se všem co mě čekali...
Taky tak, UPC mě odřízlo. :ermm:
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Omlouvám se za dnešní nepřítomnost ve hře, dostala mne nechuť (nic s EQ). Prostě jsem se nepřiměl lognout. Zítra bych měl snad zase být.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Scrappy

Omlouvám se

Příspěvek od Scrappy »

Omlouvám se všem, kteří se účastnili questu krys, za mé chvíle nehraní, nutné OOC okolnosti mě však nutily odbíhat :ermm:
Rjepnin

Příspěvek od Rjepnin »

Omlouvám se všem, kteří počítali s odstraňováním krystalů a s dalšími věcmi od Clair, ale do středy odpoledne se ne zcela dobrovolně, přesto vlastní hloupostí nedostanu do hry.
Clair Finngard - vzpomínáme!
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Omlouvám se Dronovi, za odlog. Padlo to a už sem se k wifi nepřipojil :glare:
Pavel Urban

Omlouvám se za útěk ze hry (OOC důvody). Poslední dobou na to mám docela štěstí. :ermm:
The cup is full.
zdech

Příspěvek od zdech »

Serbitar a Verya se tímto omlouvají za neplánovanou nepřítomnost trvající nejméně do pátku z důvodu nemocničního režimu.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Omlouvám se za ten konec spoluvyšetřujícím, ale spojení lagovalo, lagovalo, až definitivně padlo.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
merlik

Příspěvek od merlik »

Jednou, ještě nechtěně, vlezu na přechod šipkou (když jsem se mu chtěl vyhnout ve strkanici) a hned si zažiju bioware chybu. A v tak příjemném místě. Tímto se omlouvám skupince a děkuji Panathianovi za pochopení.
account: Tuxik
Elorfin Hanar
Pavel Urban

Omlouváme (zase) za svou nepřítomnost ve hře. Opět jsou na vině OOC důvody a snad to už bude lepší. :ermm:
The cup is full.
Akruo

omluva

Příspěvek od Akruo »

Zrovna mi to spadlo v lokaci zlobřího tábora za přítomnosti několika zlobrů. Jenom aby EQtým věděl, že to nebyl odlog, při potížích. :smile: :clover:
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

Moc se omlouvám všem, kteří počítali s dnešní akcí. Teď nám nahodili net a už to tedy nechám odvolané a posunuté na jiný termín. Ten upřesním.
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Omlouvám se, ale budu hrát chvíli méně a spíše za vedlejší postavy. Potřebuji si trochu odpočinout...

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

omlouvám se, že teď možná nebudu ve hře k zastižení z vlastní vůle :) pokud mě budete potřebovat, rád se přidám, ale teď to prostě nejde :biggrin: teď se musí žít :happy:
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

omlouvám se tomu co jsem včera slíbil že budu hrát ale měl sem business schůzku od 19:00 a dorazil jsem dom hluboko po 21 hodině, a byl jsem uplně vycucanej, snad to příště napravíme
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Pavel Urban

Omlouvám se za nepřítomnpst ve hře, opět jsou na vinně OOC důvody. Už by to zase mělo být lepší.
The cup is full.
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Pavel Urban píše:Omlouvám se za nepřítomnpst ve hře, opět jsou na vinně OOC důvody. Už by to zase mělo být lepší.
Jak to sleduju, tak se omlouváš tak po dvouch týdnech vždy znovu. Možná by sis to měl vyřešit pořádně :bigwink:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Akruo

Omluva

Příspěvek od Akruo »

Omlouvám se, ale zase mi to jednou spadlo v lokaci s nepřáteli, pro mne snad mluví to, že jsem na ně útočil pln zdraví a vzápětí jsem to zase nahodil a boj dokončil. :clover:
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Odpovědět