Má omluva Patří Alky, že jsem se tak rychle vyzmizíkoval, ale nějak se s tou technikou jménem notebook nemůžu domluvit, že má běžet tak a tak dlouho Mrzí mě to, že zrovna při tak pro mě důležité chvíle se to muselo zvencnout.
Omlouvám se všem, kteří počítali s odstraňováním krystalů a s dalšími věcmi od Clair, ale do středy odpoledne se ne zcela dobrovolně, přesto vlastní hloupostí nedostanu do hry.
Jednou, ještě nechtěně, vlezu na přechod šipkou (když jsem se mu chtěl vyhnout ve strkanici) a hned si zažiju bioware chybu. A v tak příjemném místě. Tímto se omlouvám skupince a děkuji Panathianovi za pochopení.
omlouvám se, že teď možná nebudu ve hře k zastižení z vlastní vůle :) pokud mě budete potřebovat, rád se přidám, ale teď to prostě nejde teď se musí žít
omlouvám se tomu co jsem včera slíbil že budu hrát ale měl sem business schůzku od 19:00 a dorazil jsem dom hluboko po 21 hodině, a byl jsem uplně vycucanej, snad to příště napravíme
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Pavel Urban píše:Omlouvám se za nepřítomnpst ve hře, opět jsou na vinně OOC důvody. Už by to zase mělo být lepší.
Jak to sleduju, tak se omlouváš tak po dvouch týdnech vždy znovu. Možná by sis to měl vyřešit pořádně
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Omlouvám se, ale zase mi to jednou spadlo v lokaci s nepřáteli, pro mne snad mluví to, že jsem na ně útočil pln zdraví a vzápětí jsem to zase nahodil a boj dokončil.