http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=35740&r=top

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Já byl hodně zklamaný, videl jsem oba rivaly. ( Avatar, Smrt čeká všude)Street_cz píše:Smrt čeká všude
Co na to říkáte? podle mě naprosto přetažené za vlasy (co se týče oskarů... ) přes 2 hodiny nudného koukání na nezajímavé lidi s nezajímavými dialogy .. dvě hodiny řvaní na lidi co odmítají poslechnout nebo neumí anglicky... jo, pár světlých chvil tam bylo, ale tolik chyb co jsem tam viděl (hlavně co se režie nebo střihu týče)… rozhodně si nemyslím, že by si zasloužil oskary za nej film, nej střih a nej režii... Avatarovi bych je přál (dobře, s výjimkou nejlepšího filmu), ale tohle fakt nechápu
Myslím si že krom Avatara, tam asi nebyli, každopádně film mě ohromil hned dvakrát, podruhé když jsem viděl dokument z jeho výroby.OneHeart píše:von ten Hurt Locker není špatnej film, mě se vcelku líbil. Ale imo si zlatou sošku teda nezasloužil, ale z toho si nic nedělejme, přátelé! Ty voskaři už totiž nevypovídají vůbec o ničem![]()
A kdyby, tak se obávám že snad žádnej emérickej film minulýho roku, který jsem viděl, by si sošku nezasloužil. Nebo máte nějaké návrhy?
tak jako Avatar byl jedno klišé vedle druhého, ale výborně poskládané do jednoho velkého klišé a spojeno s efekty a ve 3D prima zábava, neříkám film století ale mě se to moc líbiloOneHeart píše:jasně, ale já se pořád nemohu zbavit dojmu, že ve filmu může jít i o víc, než o vizuální efekty.
A přiznejme si, co by byl Avatar bez nich?
Vratký skelet příběhu, téměř dokonale předvídatelného? Taky sem se nechal vožrat rohlíkem, když vyšel Jurský park. Ale s odstupem to vidím jinak
Vždyť jo... nemůžeme tvrdit že si tu sochu nezaslouží žádnej film, dostalo se nám výběru a rozhodně Smrt čeká všude je ostuda všech oskarů co se režie střihu a i toho scénáře týče... no ikdyž vzpomínám si na Zamilovanýho profesora :DTomyn píše:tak jako Avatar byl jedno klišé vedle druhého, ale výborně poskládané do jednoho velkého klišé a spojeno s efekty a ve 3D prima zábava, neříkám film století ale mě se to moc líbiloOneHeart píše:jasně, ale já se pořád nemohu zbavit dojmu, že ve filmu může jít i o víc, než o vizuální efekty.
Vratký skelet příběhu, téměř dokonale předvídatelného? Taky sem se nechal vožrat rohlíkem, když vyšel Jurský park. Ale s odstupem to vidím jinak
Naprostý souhlas!Street_cz píše: Vždyť jo... nemůžeme tvrdit že si tu sochu nezaslouží žádnej film, dostalo se nám výběru a rozhodně Smrt čeká všude je ostuda všech oskarů co se režie střihu a i toho scénáře týče... no ikdyž vzpomínám si na Zamilovanýho profesora :D
Ano, Avatar by bez nich byl asi tuctový film, ale právě těmi efekty otvírá další kapitolu filmařiny, teď již můžeme čekat že brzy příjde film, který bude jak vizuálně skvělý tak s úchvatným příběhem!!!OneHeart píše:jasně, ale já se pořád nemohu zbavit dojmu, že ve filmu může jít i o víc, než o vizuální efekty.
na to jsem teda tuze zvědavej!!Street_cz píše:Tak ale dost války v Iráku :) CO Alenka v říši divů? letos je nabídka filmů nabitá, tak to chci všechno probrat :p
Dík za doporučení, bavil jsem se:).OneHeart píše:jo no helemese na tenhle topic jsem zapomněl
Martin McDonagh - In Bruges
to je velmi příjemná a vtipná gangsterka, mě se to fakt líbilo. Od ketaminem napumpovanýho trpaslíka, přes krásnou Poésy a nejlepšího Colina Farrela, kterýho jsem ve filmu viděl!
Džony hrál v hodně bláznivejch rolích a většinou i hodně dobře,OneHeart píše:na to jsem teda tuze zvědavej!!Street_cz píše:Tak ale dost války v Iráku :) CO Alenka v říši divů? letos je nabídka filmů nabitá, tak to chci všechno probrat :p
kamarád mi položil otázku... je to lepší než Avatar? bohužel, na to se odpovědět nedá - jsou to tak moc rozdílné světy a vůbec to pojetí je uplně jiné... oba dva filmy mají své kouzlo :) Avatar mě uchvátil víc, Alenka mě zase víc bavila... taková blbůstka, která když se bere s nadsázkou, dovede nádherně překvapit - 3D je ale stejně jako u Avatara nevyužité na 100% (ale jo, byly tu chvilky kde to bylo cítit.. jen bych je neoznačil, že by byly k užitku) - takže zatímco u Avatara 3D doporučím, u Alenky ne - zbytečně vyhozené peníze... jo a některé rostliny byly jak přes kopírák od Avatara :p Takže tolik ke srovnání.…Street_cz píše:CO Alenka v říši divů?