Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Enesek píše:Díky Pipimu. :) Bylo to fajn. :clover:
Konečně klid od toho všeho a nezávislá hra :biggrin:
hoodedskull

Příspěvek od hoodedskull »

Díky za oživlej Hargol, všude kam jsem vkročil, bylo něco PC trpaslíků a tak to má bejt!
Thaldor Rakhum - poustevník z Fagadu

"Kdo s hrdostí nepřizná vlastní chyby, nemá hrdost!" Charles Dickens
hemendo

Příspěvek od hemendo »

hoodedskull píše:Díky za oživlej Hargol, všude kam jsem vkročil, bylo něco PC trpaslíků a tak to má bejt!
Jo v hagu to teď žije a nejen hráči, takže já k tomu ještě přidám DÍKY DS! :clover:
Naylun

Příspěvek od Naylun »

OT přesunuto do topicu CvC s Bubbem a nezapnutí odporu

Do poděkování nepatří stížnosti a negativní apely!
Naposledy upravil(a) Naylun dne 13. 3. 2010 18.10, celkem upraveno 1 x.
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
allekoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od allekoo »

Dakujem za jeden krasny presunutý topik :megalol:
Because I'm Batman !!!
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Mno a já poděkuju jedné zaklínačce, pro kterou to sice asi nedopadlo úplně podle představ, ale odehrané to bylo pěkně. Jen bych poprosil nezmiňovat se o... hm... jistých skutečnostech OOC, rádi to držíme pod pokličkou. IC je to už věc postavy, do té nemám co kafrat ;)
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Díky Amrothe a pak tobě Pantho. Velice, velice hrozivé … :diablo:
NiamCK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiamCK »

Děkuji za dravou zvěř kolem MUNI :)
Smrt je jen začátek druhého dějství.
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Díky za připomenutí proč na EQ už vlastně nehraju. Netýká se nováčků.
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Děkuji za návrat „ženo“ :bigwink: … skoro jsem už nedoufal. :ermm:
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
Skurkaa

Příspěvek od Skurkaa »

Velký dík za včerejšek především Anadře. Samozřejmě i další a nakonec jako takové probuzení od stereotypu Nepthys. :) Docela zajímavé škoda že nebylo víc času.
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Díky za včerejší Sivu, ta holka je prostě poklad. :clover:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Deadlymoon

Příspěvek od Deadlymoon »

Skurkaa píše:Velký dík za včerejšek především Anadře. Samozřejmě i další a nakonec jako takové probuzení od stereotypu Nepthys. :) Docela zajímavé škoda že nebylo víc času.
Mě to taky mrzí!! Nephtys by si tak ráda ještě pohrála! :biggrin:
Taky já samozřejmně děkuju za vaše reakce! :clover:
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
LordAladar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LordAladar »

diky vsem, ale jako ostatni dolobranci prestavam hrat, doufam ze vracas bavil hodne hracu. CHtel bych poprat co nejhorsi tem, kteri se jednou za cas lognou za trpasliky a hrajou si na durmina a znechucuji hru ostatnim. Necht vase hra dal znechucuje a na eq je min a min hracu.………...jeto skoda, eq me bavila :-( omlouvam se cechu, tohle pisu sice ve velkem nasrani, ale chtel bych to vzit vazne.………….S mortisovcema rad zajdujdu na pivec a pokecame, jdu sirit durmina na thalie.Mejte se.

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

LordAladar píše:diky vsem, ale jako ostatni dolobranci prestavam hrat, doufam ze vracas bavil hodne hracu. CHtel bych poprat co nejhorsi tem, kteri se jednou za cas lognou za trpasliky a hrajou si na durmina a znechucuji hru ostatnim. Necht vase hra dal znechucuje a na eq je min a min hracu.………...jeto skoda, eq me bavila :-( omlouvam se cechu, tohle pisu sice ve velkem nasrani, ale chtel bych to vzit vazne.………….S mortisovcema rad zajdujdu na pivec a pokecame, jdu sirit durmina na thalie.Mejte se.

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
To snad ne? Neblbni … zvaž to
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

LordAladar píše:žblept
Slovo chlapa. Zkus si přešlápnout, vyspat se na to a zas si to rozmyslet. Jestli narážíš na mě, s tím logováním. Je možné, že se loguju málo, ale kvalitu hraní to podle mě nesnižuje. Kdyby jo, určitě mi to už někdo řekne. S trpslíkem zkušenosti mám a vím, co hraju a proč to hraju. Nemusel bych se před tebou ospravedlňovat a už vůbec ne veřejně, ale jakási potřeba tu byla.
Ještě jednou si rozmysli svůj teatrální odchod a zkus věci řešit IC a nést důsledky toho, jak se tvá postava chovala.
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
anurin

Příspěvek od anurin »

Alfray píše:
Slovo chlapa. Zkus si přešlápnout, vyspat se na to a zas si to rozmyslet. Jestli narážíš na mě, s tím logováním. Je možné, že se loguju málo, ale kvalitu hraní to podle mě nesnižuje. Kdyby jo, určitě mi to už někdo řekne. S trpslíkem zkušenosti mám a vím, co hraju a proč to hraju. Nemusel bych se před tebou ospravedlňovat a už vůbec ne veřejně, ale jakási potřeba tu byla.
Ještě jednou si rozmysli svůj teatrální odchod a zkus věci řešit IC a nést důsledky toho, jak se tvá postava chovala.
Vzpomínám si na tvého trpaslíka, který jednou když viděl mou postavu mučit jiného trpaslíka, vzala nohy na ramena a utekla zbaběle :megalol: Také kvůli té zbabělosti zemřela.

Promin skarbi, vzpoměl jsem si a neodpustil si rýpanec. Ber to s rezervou prosím. (sry za ot )
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

anurin píše:
Alfray píše:
Vzpomínám si na tvého trpaslíka, který jednou když viděl mou postavu mučit jiného trpaslíka, vzala nohy na ramena a utekla zbaběle :megalol: Také kvůli té zbabělosti zemřela.

Promin skarbi, vzpoměl jsem si a neodpustil si rýpanec. Ber to s rezervou prosím. (sry za ot )
Pak si vzpomínáš špatně:). Můj trpaslík doběhl až k "tobě", minul, dostal Harm a až potom začal utíkat;).
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
morfeus1234
Kontaktovat uživatele:

podekovani DM

Příspěvek od morfeus1234 »

Chtěl bych poděkovat dm za krásne zpříjemneni hry v adamantiových dolech...
Krásne rozehráno ale neznaceno že by to mohlo končit jinak než smrtí hráču...(cesta přes avatary)
Takové překrásne chvile na EQ me dycky dovedou k tomu abych se vrátil do reality a od EQ si odpočinul..

Děkuji Morfeus kněz kany
hemendo

Re: podekovani DM

Příspěvek od hemendo »

morfeus1234 píše:Chtěl bych poděkovat dm za krásne zpříjemneni hry v adamantiových dolech...
Krásne rozehráno ale neznaceno že by to mohlo končit jinak než smrtí hráču...(cesta přes avatary)
Takové překrásne chvile na EQ me dycky dovedou k tomu abych se vrátil do reality a od EQ si odpočinul..

Děkuji Morfeus kněz kany
nevím proč nejdřív založíš samostatné téma a pak ještě napíšeš sem, radši si přečti tohle
viewtopic.php?t=2270&start=860

:clover:
Odpovědět