Konečně klid od toho všeho a nezávislá hraEnesek píše:Díky Pipimu. :) Bylo to fajn.
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
hoodedskull
Díky za oživlej Hargol, všude kam jsem vkročil, bylo něco PC trpaslíků a tak to má bejt!
Thaldor Rakhum - poustevník z Fagadu
"Kdo s hrdostí nepřizná vlastní chyby, nemá hrdost!" Charles Dickens
GID: hoodedskull
Irma Střapatá - průzkumníčka a hudebníčka
Ramcen syn Erlordův - mistr řemesla kamenického
Thaldor Rakhum - poustevník z Fagadu
"Kdo s hrdostí nepřizná vlastní chyby, nemá hrdost!" Charles Dickens
OT přesunuto do topicu CvC s Bubbem a nezapnutí odporu
Do poděkování nepatří stížnosti a negativní apely!
Do poděkování nepatří stížnosti a negativní apely!
Naposledy upravil(a) Naylun dne 13. 3. 2010 18.10, celkem upraveno 1 x.
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Mno a já poděkuju jedné zaklínačce, pro kterou to sice asi nedopadlo úplně podle představ, ale odehrané to bylo pěkně. Jen bych poprosil nezmiňovat se o... hm... jistých skutečnostech OOC, rádi to držíme pod pokličkou. IC je to už věc postavy, do té nemám co kafrat ;)
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
-
Pavel Urban
- Deadlymoon
Mě to taky mrzí!! Nephtys by si tak ráda ještě pohrála!Skurkaa píše:Velký dík za včerejšek především Anadře. Samozřejmě i další a nakonec jako takové probuzení od stereotypu Nepthys. :) Docela zajímavé škoda že nebylo víc času.
Taky já samozřejmně děkuju za vaše reakce!
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
-
LordAladar
- Kontaktovat uživatele:
diky vsem, ale jako ostatni dolobranci prestavam hrat, doufam ze vracas bavil hodne hracu. CHtel bych poprat co nejhorsi tem, kteri se jednou za cas lognou za trpasliky a hrajou si na durmina a znechucuji hru ostatnim. Necht vase hra dal znechucuje a na eq je min a min hracu.………...jeto skoda, eq me bavila :-( omlouvam se cechu, tohle pisu sice ve velkem nasrani, ale chtel bych to vzit vazne.………….S mortisovcema rad zajdujdu na pivec a pokecame, jdu sirit durmina na thalie.Mejte se.

To snad ne? Neblbni … zvaž toLordAladar píše:diky vsem, ale jako ostatni dolobranci prestavam hrat, doufam ze vracas bavil hodne hracu. CHtel bych poprat co nejhorsi tem, kteri se jednou za cas lognou za trpasliky a hrajou si na durmina a znechucuji hru ostatnim. Necht vase hra dal znechucuje a na eq je min a min hracu.………...jeto skoda, eq me bavila :-( omlouvam se cechu, tohle pisu sice ve velkem nasrani, ale chtel bych to vzit vazne.………….S mortisovcema rad zajdujdu na pivec a pokecame, jdu sirit durmina na thalie.Mejte se.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Slovo chlapa. Zkus si přešlápnout, vyspat se na to a zas si to rozmyslet. Jestli narážíš na mě, s tím logováním. Je možné, že se loguju málo, ale kvalitu hraní to podle mě nesnižuje. Kdyby jo, určitě mi to už někdo řekne. S trpslíkem zkušenosti mám a vím, co hraju a proč to hraju. Nemusel bych se před tebou ospravedlňovat a už vůbec ne veřejně, ale jakási potřeba tu byla.LordAladar píše:žblept
Ještě jednou si rozmysli svůj teatrální odchod a zkus věci řešit IC a nést důsledky toho, jak se tvá postava chovala.
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Vzpomínám si na tvého trpaslíka, který jednou když viděl mou postavu mučit jiného trpaslíka, vzala nohy na ramena a utekla zbaběleAlfray píše:Slovo chlapa. Zkus si přešlápnout, vyspat se na to a zas si to rozmyslet. Jestli narážíš na mě, s tím logováním. Je možné, že se loguju málo, ale kvalitu hraní to podle mě nesnižuje. Kdyby jo, určitě mi to už někdo řekne. S trpslíkem zkušenosti mám a vím, co hraju a proč to hraju. Nemusel bych se před tebou ospravedlňovat a už vůbec ne veřejně, ale jakási potřeba tu byla.LordAladar píše:žblept
Ještě jednou si rozmysli svůj teatrální odchod a zkus věci řešit IC a nést důsledky toho, jak se tvá postava chovala.
Promin skarbi, vzpoměl jsem si a neodpustil si rýpanec. Ber to s rezervou prosím. (sry za ot )
Pak si vzpomínáš špatně:). Můj trpaslík doběhl až k "tobě", minul, dostal Harm a až potom začal utíkat;).anurin píše:Vzpomínám si na tvého trpaslíka, který jednou když viděl mou postavu mučit jiného trpaslíka, vzala nohy na ramena a utekla zbaběleAlfray píše:Slovo chlapa. Zkus si přešlápnout, vyspat se na to a zas si to rozmyslet. Jestli narážíš na mě, s tím logováním. Je možné, že se loguju málo, ale kvalitu hraní to podle mě nesnižuje. Kdyby jo, určitě mi to už někdo řekne. S trpslíkem zkušenosti mám a vím, co hraju a proč to hraju. Nemusel bych se před tebou ospravedlňovat a už vůbec ne veřejně, ale jakási potřeba tu byla.LordAladar píše:žblept
Ještě jednou si rozmysli svůj teatrální odchod a zkus věci řešit IC a nést důsledky toho, jak se tvá postava chovala.Také kvůli té zbabělosti zemřela.
Promin skarbi, vzpoměl jsem si a neodpustil si rýpanec. Ber to s rezervou prosím. (sry za ot )
acc.:skarbi
-
morfeus1234
- Kontaktovat uživatele:
podekovani DM
Chtěl bych poděkovat dm za krásne zpříjemneni hry v adamantiových dolech...
Krásne rozehráno ale neznaceno že by to mohlo končit jinak než smrtí hráču...(cesta přes avatary)
Takové překrásne chvile na EQ me dycky dovedou k tomu abych se vrátil do reality a od EQ si odpočinul..
Děkuji Morfeus kněz kany
Krásne rozehráno ale neznaceno že by to mohlo končit jinak než smrtí hráču...(cesta přes avatary)
Takové překrásne chvile na EQ me dycky dovedou k tomu abych se vrátil do reality a od EQ si odpočinul..
Děkuji Morfeus kněz kany
Re: podekovani DM
nevím proč nejdřív založíš samostatné téma a pak ještě napíšeš sem, radši si přečti tohlemorfeus1234 píše:Chtěl bych poděkovat dm za krásne zpříjemneni hry v adamantiových dolech...
Děkuji Morfeus kněz kany
viewtopic.php?t=2270&start=860