Dostalo mě, že v tuto chvíli jsou ve hře 4 postavy, které mají nějaké příjmení přímo ve jménu postavy. Zbylých dvanáct to netrápí (i když třeba příjmení mají, ale ne v názvu postavy).
Proto je doporučeno používat kromě jména i příjmení.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Malý překlep - místo textového makra vyskočilo Vyvolej bytost 0. Následné prohrání souboje vůlí a reakce kolemstojících - na ubohou myš se vyřítil Svačinka, nedaleký bojový mág se začal boostovat a situaci vyřešil nedaleko sedící host, který myš bez váhání zašlápl, než se na ní sneslo IGMS nebo něco podobného. (mám pouze z doslechu - já přemýšlel nad úplně jinými věcmi a s postavou už byl úplně jinde, když mi došlo, že právě přestala hrát bojová hudba).
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Jistý gigantický škorpion, který se v domění chutného trpasličího sousta v konzervě, pláhočil za mnou přes 4 lokace , na což zabil s lehkostí sobě vlastní dva strážné, o kterých jsem měl zdání epické dokonalosti a tak nechal mamonín od pouště nechráněný.
...tomu se říká masakr.. ještě štěstí, že neproběhl až do města...
Akruo píše:Jistý gigantický škorpion, který se v domění chutného trpasličího sousta v konzervě, pláhočil za mnou přes 4 lokace , na což zabil s lehkostí sobě vlastní dva strážné, o kterých jsem měl zdání epické dokonalosti a tak nechal mamonín od pouště nechráněný.
tohle mě potkalo taky...A bylo to s Grugem nebo Grog(takže tebou, aspoň myslím ▲▲) A mám i screeny :D
Akruo píše:Jistý gigantický škorpion, který se v domění chutného trpasličího sousta v konzervě, pláhočil za mnou přes 4 lokace , na což zabil s lehkostí sobě vlastní dva strážné, o kterých jsem měl zdání epické dokonalosti a tak nechal mamonín od pouště nechráněný.
tohle mě potkalo taky...A bylo to s Grugem nebo Grog(takže tebou, aspoň myslím ▲▲) A mám i screeny :D
cybermisa píše:Pak bylo velmi pekne pripichnuti k zemi jisteho otravneho gnolliho maga jistou okridlenou ve chvili, kdy magovi dosla kouzla …
Připíchl jsem i toho overpowered gnolla, ale ten na to nějak nedbal a vesele mi sebral 5k xp, když moje kopí leželo zabodlý v zemi a já byl bezbranej :D
No a ta kráva... je to už ohraný, ale nemohl jsem si to odpustit a zahrát to tak, jak to bylo zahráno :D
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Kdo všechno to (ne)přišel na výpravu.
No a samozřejmě kráva (pomlouvači jisté postavy mají nyní v rukou nezvratný důkaz).
A postava, která prošlápne past, o které ví, když pronásleduje z dohledu mizícího nepřítele (na kterého střílí).
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.