Prodej předmětů

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
darmian

Prodej předmětů

Příspěvek od darmian »

Já vím, že je zakázáno prodávat nasvícený předměty (vono to vlastně nejde ), ale jak se těch věcí mám jako zbavit? Nechci plášť, který mě stál 7500 zl. hodit do koše... :no:
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

prodej jiný postavě nebo nenasvěcuj :bigwink:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
darmian

Příspěvek od darmian »

To mě taky napadlo to nenasvítit, no ale je tu menší problém: Až potom, co jsem zjistil, že to nejde kvůli tomu prodat :angry:
darmian

Příspěvek od darmian »

Jiný nápady nejsou??? :hiya:
Praetor

Příspěvek od Praetor »

nooojpppp, to chce procist forum :smile: jiny napady nejsou … mluvilo se o tom ze by mohlo nekdy byt NPC odstranujici svetelny drahokam z veci
Dives, qui sapiens est
Tholdrin
Kontaktovat uživatele:

Re: Prodej předmětů

Příspěvek od Tholdrin »

darmian píše:Já vím, že je zakázáno prodávat nasvícený předměty (vono to vlastně nejde ), ale jak se těch věcí mám jako zbavit? Nechci plášť, který mě stál 7500 zl. hodit do koše... :no:
Zkus to řešit IC: Přijdeš k postavě, která vypadá že na to má a dáš se s ní do řeči.. a nakonec zavedeš řeč k oblečení.. až dojdeš k tomu, že se ti podařilo sehnat od jednoho obchodníka úžasnou látku, která vydává vlastní záři... (U ženské ideálně zdůraznit jak něco takového na ni přiláká pozornost a stane se centrem pozornosti a vychválit to všemi způsoby (Tam a tam, je to teď veliká móda, všichni co něco znamenají tam takový plášť nosí) atd atd. :D Samozřejmě je to otázkou toho jaký má tvá postava charakter. Nicméně obdobné problémy doporučuju řešit IG ;)
<b>"K tomu, kdo si hlídá záda, přijde smrt zepředu."</b>
<i>Drowí přísloví</i>

Apocalypse, Anděl zkázy - dokud jsi to měl, byla to pro tebe samozřejmost. Nyní, když jsi to ztratil, trpíš a toužíš po tom, co zpět nemůžeš získat. Nebo snad ano?
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

další nápad je hodit sedumapůl klacku do koše....takový drobáky *mávne rukou*
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Tady bych zase naopak připomněl Labiruv nazor, ackoliv to vypada ze se casto stavim do opozice toho nazoru (neni to tak uplna pravda, jak se to veme):
To, ze takovy NPC, ktery to bude za poplatky odstranovat jeste neni udelany, neznamená, že takový NPC neexistuje... :)
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

kolja píše:Tady bych zase naopak připomněl Labiruv nazor, ackoliv to vypada ze se casto stavim do opozice toho nazoru (neni to tak uplna pravda, jak se to veme):
To, ze takovy NPC, ktery to bude za poplatky odstranovat jeste neni udelany, neznamená, že takový NPC neexistuje... :)
:megalol:
*zrovna kouká na jistou nejmenovanou čarodějnici jak kdesi kuchtí něco ve svém kotlíku a občas koukne ke dveřím své chýše a přemítá jestli by si přeci jen neměla začít zase přivydělávat uhranutím, ochranou před uhranutím, nasvícením a odsvícením předmětů, vařením lektvarů nenávisti a lásky a další užitečnou a nezbytnou činností bez které to prostě v moderním světě nejde*

*sám přemítá jestli ji má našeptat že jo nebo že ne* :bigwink:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
darmian

Příspěvek od darmian »

Tholdrin píše:
darmian píše:Já vím, že je zakázáno prodávat nasvícený předměty (vono to vlastně nejde ), ale jak se těch věcí mám jako zbavit? Nechci plášť, který mě stál 7500 zl. hodit do koše... :no:
Zkus to řešit IC: Přijdeš k postavě, která vypadá že na to má a dáš se s ní do řeči.. a nakonec zavedeš řeč k oblečení.. až dojdeš k tomu, že se ti podařilo sehnat od jednoho obchodníka úžasnou látku, která vydává vlastní záři... (U ženské ideálně zdůraznit jak něco takového na ni přiláká pozornost a stane se centrem pozornosti a vychválit to všemi způsoby (Tam a tam, je to teď veliká móda, všichni co něco znamenají tam takový plášť nosí) atd atd. :D Samozřejmě je to otázkou toho jaký má tvá postava charakter. Nicméně obdobné problémy doporučuju řešit IG ;)
Nevím, jestli by nějaká ženská považovala za výstřelek módy háv nekromanta, ale díky... Zkusím to... :bigwink:
Tholdrin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tholdrin »

darmian píše: Nevím, jestli by nějaká ženská považovala za výstřelek módy háv nekromanta, ale díky... Zkusím to... :bigwink:
A proč ne? Nový styl? U nás se taky pohybují lidé a říkají si Goth.. a těm by něco podobného bodlo. A háv nekromanta se dá popsat jako atypicky odvážný model nového střihu se zcela radikálně odlišným pojetím od klasiky razící novou cestu světem módy.

Hm... a nebo taky zase začínám moc uvažovat jako prodejce.. to víš. Nemoc z povolání...
<b>"K tomu, kdo si hlídá záda, přijde smrt zepředu."</b>
<i>Drowí přísloví</i>

Apocalypse, Anděl zkázy - dokud jsi to měl, byla to pro tebe samozřejmost. Nyní, když jsi to ztratil, trpíš a toužíš po tom, co zpět nemůžeš získat. Nebo snad ano?
darmian

Příspěvek od darmian »

Možná ho trošku nabarvím, aby vypadal líp... Třeba to zabere...
Lump
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lump »

achjó, to sou ty poctivci...
co třeba někomu přiložit kudlu na krk a říct že jestli si ten vohoz nekoupí,tak umře... :shades:
Když já si nechci zkazit těch krásných 1000 příspěvků . Považujte mne za ducha :D
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Lump píše:achjó, to sou ty poctivci...
co třeba někomu přiložit kudlu na krk a říct že jestli si ten vohoz nekoupí,tak umře... :shades:
zkus to třeba na jezevci, ale třeba mě by sežral :) takže na takovym strážnym by to musela bejt sranda, třeba bys pak nekoho ve vezeni rozveselil :))
darmian

Příspěvek od darmian »

Lump píše:achjó, to sou ty poctivci...
Když se tohle uděláš nějakýmu strážnýmu a dokážeš mu to prodat... Pošlu ti do basy půlku toho, co sem vidělal... :yes:
Lump
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lump »

hmm, jestli je to aspoň 5-ti ciferná suma tak NP :)
Když já si nechci zkazit těch krásných 1000 příspěvků . Považujte mne za ducha :D
Zamčeno