Prodej předmětů
Moderátor: Dungeon Master
Prodej předmětů
Já vím, že je zakázáno prodávat nasvícený předměty (vono to vlastně nejde ), ale jak se těch věcí mám jako zbavit? Nechci plášť, který mě stál 7500 zl. hodit do koše... 

Re: Prodej předmětů
Zkus to řešit IC: Přijdeš k postavě, která vypadá že na to má a dáš se s ní do řeči.. a nakonec zavedeš řeč k oblečení.. až dojdeš k tomu, že se ti podařilo sehnat od jednoho obchodníka úžasnou látku, která vydává vlastní záři... (U ženské ideálně zdůraznit jak něco takového na ni přiláká pozornost a stane se centrem pozornosti a vychválit to všemi způsoby (Tam a tam, je to teď veliká móda, všichni co něco znamenají tam takový plášť nosí) atd atd. :D Samozřejmě je to otázkou toho jaký má tvá postava charakter. Nicméně obdobné problémy doporučuju řešit IG ;)darmian píše:Já vím, že je zakázáno prodávat nasvícený předměty (vono to vlastně nejde ), ale jak se těch věcí mám jako zbavit? Nechci plášť, který mě stál 7500 zl. hodit do koše...
<b>"K tomu, kdo si hlídá záda, přijde smrt zepředu."</b>
<i>Drowí přísloví</i>
Apocalypse, Anděl zkázy - dokud jsi to měl, byla to pro tebe samozřejmost. Nyní, když jsi to ztratil, trpíš a toužíš po tom, co zpět nemůžeš získat. Nebo snad ano?
<i>Drowí přísloví</i>
Apocalypse, Anděl zkázy - dokud jsi to měl, byla to pro tebe samozřejmost. Nyní, když jsi to ztratil, trpíš a toužíš po tom, co zpět nemůžeš získat. Nebo snad ano?
-
- Kontaktovat uživatele:
kolja píše:Tady bych zase naopak připomněl Labiruv nazor, ackoliv to vypada ze se casto stavim do opozice toho nazoru (neni to tak uplna pravda, jak se to veme):
To, ze takovy NPC, ktery to bude za poplatky odstranovat jeste neni udelany, neznamená, že takový NPC neexistuje... :)

*zrovna kouká na jistou nejmenovanou čarodějnici jak kdesi kuchtí něco ve svém kotlíku a občas koukne ke dveřím své chýše a přemítá jestli by si přeci jen neměla začít zase přivydělávat uhranutím, ochranou před uhranutím, nasvícením a odsvícením předmětů, vařením lektvarů nenávisti a lásky a další užitečnou a nezbytnou činností bez které to prostě v moderním světě nejde*
*sám přemítá jestli ji má našeptat že jo nebo že ne*

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Nevím, jestli by nějaká ženská považovala za výstřelek módy háv nekromanta, ale díky... Zkusím to...Tholdrin píše:Zkus to řešit IC: Přijdeš k postavě, která vypadá že na to má a dáš se s ní do řeči.. a nakonec zavedeš řeč k oblečení.. až dojdeš k tomu, že se ti podařilo sehnat od jednoho obchodníka úžasnou látku, která vydává vlastní záři... (U ženské ideálně zdůraznit jak něco takového na ni přiláká pozornost a stane se centrem pozornosti a vychválit to všemi způsoby (Tam a tam, je to teď veliká móda, všichni co něco znamenají tam takový plášť nosí) atd atd. :D Samozřejmě je to otázkou toho jaký má tvá postava charakter. Nicméně obdobné problémy doporučuju řešit IG ;)darmian píše:Já vím, že je zakázáno prodávat nasvícený předměty (vono to vlastně nejde ), ale jak se těch věcí mám jako zbavit? Nechci plášť, který mě stál 7500 zl. hodit do koše...

A proč ne? Nový styl? U nás se taky pohybují lidé a říkají si Goth.. a těm by něco podobného bodlo. A háv nekromanta se dá popsat jako atypicky odvážný model nového střihu se zcela radikálně odlišným pojetím od klasiky razící novou cestu světem módy.darmian píše: Nevím, jestli by nějaká ženská považovala za výstřelek módy háv nekromanta, ale díky... Zkusím to...
Hm... a nebo taky zase začínám moc uvažovat jako prodejce.. to víš. Nemoc z povolání...
<b>"K tomu, kdo si hlídá záda, přijde smrt zepředu."</b>
<i>Drowí přísloví</i>
<i>Drowí přísloví</i>