lvl 30 bych sem vubec netahal, to je uplne mimo ty postavy na epickejch lvlechOneIceOne píše: …

Magiony sou ale podle mě pěknej úlet. Myšlenka byla jednoduchá a zajímavá - skutečně je pravda, že DMG dealing kouzlem potvory na eq jenom polechtáš. Magion teda dává možnost naběhnout mezi ty skřety a vypálit na ně firebrand každýmu za 300 hp, což by je mělo zabít a medicore příšerky pozlobit (jak by to fb normálně udělal). No a co takovej bojovník? Pro toho neplatí že příšerky maj víc životů? Dyť přece tim mečem ubírá pořád stejně. Fér by bylo v tomhle případě jedině přidat ještě sekerony a mečony který by stejnym způsobem mohly násobit dmg na blízko (vlastně by to fér nebylo protože bojovník nemůže bouchnout všechny příšery na obrazovce najednou - vířivym utokem neargumentovat, tušim že ho tady Labir neopravoval).
Často se srovnává kolik teda mág a bojovník udělaj DMG za jakej čas atd... Ale to se srovnává bez magionů - s nima abyste to mohli férově srovnávat, tak je třeba uvažovat bojovníka okolo 30 lvl? - viz up.
Podle mě to posune rovnováhu mezi povoláníma zase směrem k mágům. Vemte si kolik lidí a jak často bude magiony používat, když aby zlikvidovali ty skřety musí vyplajznout 100K a riskujou smrt... radši vyvolam archona a budu sledovat onesummonshow z invisky a vysledek je stejnej. Vyběhne na mě méďa béďa s 800hp, budu mu dávat největší ránu co dokážu na single target pomocí IGMS a nejlepšího magionu co mam a doufat že těch 800 hp udělam? Ne, dam mu FoD a jelikož nemá upravený savy skončil stejně. Podle mě vysoce pravděpodobný použití bude v PvP. Argument že v PvP tady je stejně jedno jestli mág udělá hit za 150 nebo za 500 hp je možná částečně pravdivej. Ale představte si tu sílu jakou má. Co ten bojovník na 30tym lvl? Zabije kouzelnika? Má mizivou šanci a pro kouzelníka to s magionem bude eště snažší. Teď si třeba vemte že se dostanete na vyšší lvl okolo 16-17, uděláte i těch 300 životů a to IGMS prostě ustojíte, a aby to bylo jistější tak je vás 5 takovejch a máte za úkol zabít kouzelníka řekněme na 15 lvl. Ten když je připravenej tak se jenom otočí, hodí maxovanej firebrand s x4 magionem a ejhle každej 360 hit poitů dole

Teď se kouknem na ňáký slabší kouzla s mágem na devátym lvlu. Třeba na takovej póvl jako je magická střela. Jasně je užitečná ale když by tim po mě někdo začal šlehat, tak by to musel seslat dostkrát a to bych se snad stihnul uklidit. S magionem x4 je to průměrně 70hp na jedno kouzlo. Nevim jak vy, ale já sem mrtvej po takovym zásahu. Magickou střelou.. a to sou eště silnější magiony prej.