Leceni pomoci spanku a meditace
Moderátor: Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
Leceni pomoci spanku a meditace
Slo by prosim omezit leceni ve spanku a pri meditaci ?
Kolikrat potkam postavu jak kolem mne projde temer mrtva a nebo z tezkym zranenim a reknemi , ze se jde vyspat.
Pak postrada z casti me povolani Klerika smysl. Postava odmitne leceni a kde se radsi natahnout. Jelikoz si odpocine a zaroven se ji doplni vsechna HP.
Ja beru, ze pri spanku se nejake HP obnovi, ale sem ochoten akceptovat treba 5 az 10 HP. Ale ne 40 az 60 podle toho jak je postava uz zdatna …
Kolikrat potkam postavu jak kolem mne projde temer mrtva a nebo z tezkym zranenim a reknemi , ze se jde vyspat.
Pak postrada z casti me povolani Klerika smysl. Postava odmitne leceni a kde se radsi natahnout. Jelikoz si odpocine a zaroven se ji doplni vsechna HP.
Ja beru, ze pri spanku se nejake HP obnovi, ale sem ochoten akceptovat treba 5 az 10 HP. Ale ne 40 az 60 podle toho jak je postava uz zdatna …
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Leceni pomoci spanku a meditace
To je pravda, ta mez na vyléčení byla navýšena víc než jsem chtěl zpočátku, když se to po spuštění zdálo moc "tvrdé". Snížím to zpět na 6-30 hp podle náhody. Zdá se že k tomu dozrál čas.Psanec píše:Slo by prosim omezit leceni ve spanku a pri meditaci ?

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Leceni pomoci spanku a meditace
Moje řeč... omezení regenerovaných HP a možná podražení léčících lektvarů by přidalo klerikům na důležitosti, kterou si právem zaslouží...Psanec píše:…
Naposledy upravil(a) steel_martin dne 19. 3. 2006 18.25, celkem upraveno 1 x.
Game ID: Reverend_Malthas
to se mi moc nelibi. To uz sem spis pro to, aby spankovy cyklus nemusel byt ukoncen nutne jen uspechem. Ale udelat, ze se proste vyleci za 2-5HP za cyklus a bude spat dyl (rekneme az do maxima 1/2 zraneni). Proste neco v tom smyslu, aby se spanek prodlouzil, leceni tim zpomalilo a unava se zlepsovala postupne s tim, ze se muzu vzbudit kdykoliv a unaveny podle toho jak dlouho a kde sem spal.Enrikesh píše:no nevím jasně HCRP ale není to moc tvrdé? možná by šlo aby se postavy léčili i při meditaci stejně jako při spánku bylo by to pak vyvážené
Napr. Unava 0-100 (0=unaveny; <40 zacina se ti chtit spat)
jednou za round spanku vylecit 1HP venku (2HP v posteli) a 1bod unavy (2 v posteli). S tim ze treba neni mozny spat dokud je unava >80 (takova podminka tam myslim uplne chybi). A nevyleci to vic nez 1/2 zraneni co sem mel na zacatku spanku. +labirovu nejistotu ze nevim kolik mam zrovna unavy a jestli sem na maximu a byl by pokoj :)
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
komplikovany. Ono to stejne takhle nejak funguje. Jen to ma par zmen:Danseur píše: Tohle mi prijde az moc komplikovany. Co navrhuje Labir se mi zda jako nejlepsi reseni. Navic by se melo udelat, aby si klerici mohli zlepsit auru lecenim druhych. Napr. 10 vylecenych lidi = 1 bod smerem k dobru.
1) delsi spanek
2) neleci se absolutne ale podle poctu zivotu (pro kouzelniky je 90 vsechno a pro figtera je 90 slaba cast).
3) a pro vsechny pripady omezit 2 spanky po sobe :)
4) rozlisovat in/out
Auru za leceni bych pak musel davat vsem postavam, protoze klerik ho ma zadarmo, kdezto ja trosku vaham, jestli placnout lekarnickou za 300 :) na nekoho kdo si to rozhodne nezaslouzi. Tak jako tak s tim moc nesouhlasim :) Muj nazor.
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Kdyt te nikdo nenuti lecit druhe kdyz nejsi klerik. Ale klerik to taky tak uplne zadarmo nema, prece jen ma na vyber dost jinych kouzel a kdyz bude mit ve slotech same leceni tak ho to urcite omezi. Navic pokud leci druhe ani mu nezbyde pro sebe :)Alcatraz píše:
Auru za leceni bych pak musel davat vsem postavam, protoze klerik ho ma zadarmo, kdezto ja trosku vaham, jestli placnout lekarnickou za 300 :) na nekoho kdo si to rozhodne nezaslouzi. Tak jako tak s tim moc nesouhlasim :) Muj nazor.
No az na to ze klerik muze leceni seslat misto jakehokoliv jineho kouzlaDanseur píše:Kdyt te nikdo nenuti lecit druhe kdyz nejsi klerik. Ale klerik to taky tak uplne zadarmo nema, prece jen ma na vyber dost jinych kouzel a kdyz bude mit ve slotech same leceni tak ho to urcite omezi. Navic pokud leci druhe ani mu nezbyde pro sebe :)Alcatraz píše:
"Boj byt nevycerpatelna zdroj zabava i pouceni." - Vugar Malshurd
LX to napsal driv, a nez vznikne dotaz, tady je odpoved:Danseur píše: Kdyt te nikdo nenuti lecit druhe kdyz nejsi klerik. Ale klerik to taky tak uplne zadarmo nema, prece jen ma na vyber dost jinych kouzel a kdyz bude mit ve slotech same leceni tak ho to urcite omezi. Navic pokud leci druhe ani mu nezbyde pro sebe :)
http://www.nwnwiki.org/Spontaneous_Cast
a prave ze nenuti, tim vic je to dobrej skutek :) Ale znova, auru za leceni ee.
-
- Kontaktovat uživatele:
Záměr to nebyl, ale tohle se odstraňuje strašně špatně. Snad se to povede časem.kashe píše:Všiml sem si že pokud jsem ovlivnenej nejakym negativnim kouzlem ( testovano na sniženi sily od Stina a sniženi odolnosti od jedu z pasti) a "namedituju" efekt okamžite mizi... znepotřebnuje lektvary obnov atp. to asi neni v pařadku ? nebo je to zamer ?
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Podle mne je mit lektvar obnovy ci namemorovane kouzlo obnovy nutnost.kashe píše:Všiml sem si že pokud jsem ovlivnenej nejakym negativnim kouzlem ( testovano na sniženi sily od Stina a sniženi odolnosti od jedu z pasti) a "namedituju" efekt okamžite mizi... znepotřebnuje lektvary obnov atp. to asi neni v pařadku ? nebo je to zamer ?
Pokud te v boji zneschopni napr. velke vysati sily … coz pote znamena velke snizeni rychlosti pohybu a vyse AB … bez pomoci obnovy budes synem smrti