Umřít ve spánku vyčerpáním =)

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

labir píše:
Jdi jěště chvilku tímhle směrem a stane se tak a permanentně.
Ale fuj .) Přeložme si společně "The Joking One xD", ano? =)
labir píše:Jistě pokud ta postava vykonávala nějakou činnost sběru/dolování nebo pokud běhá ve zbroji. Nebo pokud měla nějakou chorobu co ji zvyšuje únavu.
Aaaaha =)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Nemíním o tom polemizovat. Systém postavu zabil. Hlavní WB a DM potvrdil že se tak stalo. Konec. Není odvolání. Tráva není modrá jen proto že si to přeje hráč.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

labir píše:Ne, žádné řešení "jako". nelíbí se mi stále změkčovat věci když už na ně někdo dojede. Dojels? Tvůj problém. Mrtvá postava má možnost vrácení se do života.
Tak to nejste HCRP server, když prostě nejste ochotni tohle uznat .) Prostě systém zareagoval tak, jak _neměl_.

Hrál jsi někdy nějaké stolní RPG? Představ si, že by DM/PJ/GM/ST zareagoval v této situaci tak, jak zareagoval Equilibrijský systém. Blbost, že? =)
Lump
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lump »

Gran píše:
zas chápej, že kdybys mohl chrápat kdekoli ,tak by třeba nějaký hostince nebo ohniště uplně ztráceli svojí důležitost a pro postavy by už nebyla únava žádnej problém ani nebezpečí :P
Když já si nechci zkazit těch krásných 1000 příspěvků . Považujte mne za ducha :D
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

labir píše:Nemíním o tom polemizovat. Systém postavu zabil. Hlavní WB a DM potvrdil že se tak stalo. Konec. Není odvolání. Tráva není modrá jen proto že si to přeje hráč.
Tak v tom případě mi dovol upozornit, že systém je chybný a hlavní WB i DM jsou zaslepeni buď svou pýchou, arogancí, hloupostí nebo třeba černými brýlemi, když to nevidí =)

Tato invektiva ber jako reakci na potlačení diskuse z pozice síly.
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Lump píše: zas chápej, že kdybys mohl chrápat kdekoli ,tak by třeba nějaký hostince nebo ohniště uplně ztráceli svojí důležitost a pro postavy by už nebyla únava žádnej problém ani nebezpečí :P
A co to RP? TY osobně by jsi ve svém životě chrápal na chodníku?
Vidíš, to platí i o postavách .)
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

Gran píše:….
:no:

*sleduje nadutého začínajícího dobrodruha smutným, unaveným pohledem*
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
Lump
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lump »

a kdo k***a říká že je to simulace RL?
je to fantasy a některý věci prostě systémově nejdou
take it easy
Naposledy upravil(a) Lump dne 24. 9. 2006 15.05, celkem upraveno 1 x.
Když já si nechci zkazit těch krásných 1000 příspěvků . Považujte mne za ducha :D
steel_martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od steel_martin »

Gran píše:Tak to nejste HCRP server, když prostě nejste ochotni tohle uznat .) Prostě systém zareagoval tak, jak _neměl_.
Tak napiš lepší skript a pošli ho sem …. nějakej opravdu_HCRP_skript, kde můžeš spát v korunách stromů třeba..
Game ID: Reverend_Malthas
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

photter píše:
Gran píše:….
:no:

*sleduje nadutého začínajícího dobrodruha smutným, unaveným pohledem*
Nejvíc mě dostávají ty tečky jakožto mé citaci .) A ještě více mě dostává skutečnost, jak je komunita ochotná zavrhnout nováčka jen proto, že má odlišné názory .)

EDIT: Nehledě na to, že tohle spíš vypadá, že raději se ke všemu nevyjadřuješ, neb si vnitřně uvědomuješ, že bych náhodou možná mohl teoreticky třebas říkat i něco, co by nutně nemuselo být nepravdou ;)
Lump píše:a kdo kurva říká že je to simulace RL?
Místo vulgarismů bych raději poprosil o vysvětlení zkratky RL, která mi dosud není známa .)
steel_martin píše:Tak napiš lepší skript a pošli ho sem …. nějakej opravdu_HCRP_skript, kde můžeš spát v korunách stromů třeba..
Stačí ke scriptu o únavě přidat podmínku, aby byla kontrola prováděna pouze v případě, že postava není ve "stádiu spánku" ;)
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

přestáváš mě, synku bavit...
tak naposled:

hraj postavu, nedělej z ní nástroj svejch cílů
pokud dostaneš hlášku, že postava začíná bejt unavená a ty jí navlíkneš zbroj a běžíš kácet stromy (nebo kopat rudu, nebo co vlastně) nediv se, že na tu únavu dojede
ten systém je tu právě proto, abys tohle NEDĚLAL
pokud to děláš, je vidět, že s postavou necejtíš, seš k ní lhostejnej a vlastě jenom dokazuješ to, že systém je dobrej a oprávněnej
jestli ji necháš permanentně zdechnout nebo ne, je tvoje volba, nikdo tě k ničemu nenutí

jak píše Lump : take it easy - postavu nešetřils - zdechla, takovej je život
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

photter píše:přestáváš mě, synku bavit...
tak naposled:

hraj postavu, nedělej z ní nástroj svejch cílů
pokud dostaneš hlášku, že postava začíná bejt unavená a ty jí navlíkneš zbroj a běžíš kácet stromy (nebo kopat rudu, nebo co vlastně) nediv se, že na tu únavu dojede
ten systém je tu právě proto, abys tohle NEDĚLAL
pokud to děláš, je vidět, že s postavou necejtíš, seš k ní lhostejnej a vlastě jenom dokazuješ to, že systém je dobrej a oprávněnej
jestli ji necháš permanentně zdechnout nebo ne, je tvoje volba, nikdo tě k ničemu nenutí

jak píše Lump : take it easy - postavu nešetřils - zdechla, takovej je život
Přestaň mě obviňovat z munchkinovství.

Nemám zbroj, mám "šaty kováře", ale protože kovárna mi lehla popelem, musím se živit kácením stromům.
Kácel jsem stromy, sbíral dřevo. Najednou se napsalo, že jsem unavenej.
Sbalil jsem si věci a šel do města. Pokoj v hostinci jsem měl už koupenej, takže jsem šel rovnou do pokoje, tam si lehl na postel, jako hráč jsem si oddechl, že nechám Eigmara prospat, a šel do jiného okna, kde jsem se s někým hádal.
Najednou slyším zvuk smrti... mrknu do NWN a helemese, postava nám chcípla vyčerpáním...

Oh My Gran, co to má bejt? xD
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Myslím že další příspěvky postrádají smysl. Přesouvám to do flames.
Tak v tom případě mi dovol upozornit, že systém je chybný a hlavní WB i DM jsou zaslepeni buď svou pýchou, arogancí, hloupostí nebo třeba černými brýlemi, když to nevidí =)
První varování pro Grana.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

labir píše:Myslím že další příspěvky postrádají smysl. Přesouvám to do flames.
První varování pro Grana.
Další potlačování silou? Uvědom si, že nejsem jediný uživatel, který si na to stěžuje. Kdybych byl jediný, ok, chápu, ale tohle už zavání diktaturou ze strany WB a DM .) Ano, všichni jsme tu svobodně, ale pak nás nikdo nemůže nutit, abychom Equilibrii vychvalovali, že...
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Btw kolik varování mě ještě čeká před tím, než umř- dostanu ban? =)
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Nikdo tě taky nenutí nic vychvalovat nebo tady hrát.
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Gran píše:Stačí ke scriptu o únavě přidat podmínku, aby byla kontrola prováděna pouze v případě, že postava není ve "stádiu spánku" ;)
Já sem si to taky myslel, že tyhle skripty běží najednou při spuštěsní beatu, tak že by stačilo posunout spánkovou přidávající část někam před podmínku, která ověřuje množství únavy. Jenže skripty se bohužel spouštěj nezávisle na sobě a běží paralelně, kvůli lagům jeden někdy dřív a pak zas pozdějc, a je těžký zajistit, aby jeden byl určitě dřív (viz. náš problem s terčem :) ). Jako když něco chceš udělat, tak se to udělá skoro vždycky, ale tohle by bylo zbytečně zatěžující a složitý. Myslim, že jak je to nastavený teď, tak je to nejjednodušší a snad celkem eště nastavený pro hráče dobře (Labir už to jednou předělával kvůli dýlce spánku). Umřít při spánku můžeš (ale nemusíš) až když se spustí skript kterej by vygeneroval až tu uplně nejposlednější hlášku a to do max. cca 30 sec po tom, co usneš. Samotnej fakt, že usneš a už se nevzbudíš bych neviděl jako paradox, jak jinak bys měl umřít únavou než ve spánku? (technicky by to už nebyl spánek ale asi uplný bezvědomí)

A když se tady oháníš s tim jak a co by tvoje postava udělala, tak je třeba si uvědomit, že by nejspíš šla spát, když už máš hlášku "Zacinas byt unaven" - ja osobne nesnasim kdyz mi podobny veci spamujou log (kterej mam este vetsinu casu zavrenej takze abych pak i nebyl prekvapenej) a tak to hned musim odstranit :) Nebo až teda při hlášce Zacina se ti chtit spat by rada doklopytala do postele a ihned usla.… Pak je další série hlášek, Oči se ti zaviraji a mysl odmita pracovat nebo tak nějak, a to už by se do tý postele musela doplazit, a to máš vlastně eště pořád dostatek času dostat se k nejakymu misto kde se da spat. A pak už je snad série jedněch z těch posledních, že riskuješ smrt - to už by si ani za ty hradby nedošel, ale asi by si na místě omdlel, a nejpíš i umřel vyčerpáním - v jakymsi věčnym spánku. Když si to natáh až sem, to moc "simulace reálnýho života" nebyla ne?
Jasně že spát by se mělo dát všude. Proto taky hraju PnP. V NWN to máš těžký. Na některejch serverech to máš, s tim že třeba ti to za zadkem vygeneruje potvory takže seš okamžitě dead jak to uděláš. Tady to neni - podle mě by stejně k zaručení korektnosti byl potřeba DM u každýho takovýho spánku. A názor na to, jestli se to dělat bude nebo ne je napsanej tady někde. A rada: nezměníš ho ani kdyby to byl ten nejlepší nápad a tys měl milion skvělejch argumentů, věř mi ;) Navíc tu mají hráči ještě stany, takže ňáký možnosti sou, a nemůžeš chtít všechno. Já bych třeba chtěl po NWN hodně věcí, ale je to jenom hra... Nemůžou bejt dokonalý systémy, s termínem "dokonalý" se pracuje na střední škole, ne v reálnym životě :biggrin:
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Gran -- Nelíbí se ti to fajn. Jak napsal labir : Nikdo tě taky nenutí nic vychvalovat nebo tady hrát.

Proto bud přijmi, jak ten system na EQ funguje a nebo ne a pak zde nemusíš být. Je zde přeci plno jiných serverů …

Můj názor je takový, že tohle je jedinejRP server co zde na české scéně jev NWN a možná i v jiných RP hrách …
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

labir píše:Nikdo tě taky nenutí nic vychvalovat nebo tady hrát.
Jistě. Ale mě baví RP, vždy jsem hrál RP, hraju různá RP na různých RPserverech, ale je pravda, že na technickém základě NWN jsem RP ještě nehrál.
Baví mě RP.
Baví mě NWN.
A Equlibrie mě nejen baví, ale ještě k tomu je to jediný NWN server, který se mi povedlo rozjet (Alhambrie mi z nějakého důvodu nejede).

Jediné, co mi tu trošilinku vadí, je drsnost odporu, když se snažím přicházet s novými nápady na zlepšení kvality hry. .)
Zamčeno