Taky díky, bylo to super Hlavně woxovi rychlomnožící se sorcerreři
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
A co teprve kocentrace, rychlé kvašení a obnažení xD
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Taky díky za lov, bylo to parádní a dost jsem se bavila!
divozenka + kopretinka = zlaticko71
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne* Isandra - podivná strážná Lucie Dobrotivá - jsem královna!
………………………………………… Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Toho se teď na EQ děje, že Ds neví kam dřív skočit a co si dřív od DM nechat povolit
Paráda! Takových akcí, příběhů, a questů dohromady jeden přes druhý, žůžo!
Díky všem za pozitivní reakce, trpělivost semnou (stále to nemám vychytané, sry mistrům trpaslíkum za to zranění Solarovým světlem) a za to že se Questů učastní a hrajou =)
Díky za slavnosti, letos se fakt povedly, ta tombola mně dostala do kolen
A sorry za náhlé zmizení, ale už jsem potřeboval nutně jít řešit projekt do školy
Lothias Cys'variana
Nemohl jsem se slavností účastnit naplno. :D Ale i tak děkuji za pár zasekaných chvilek u obrazovky když jsem procházel okolo..
Eluriorfin Patson- Mladý, depresivní.. Krev Milující, nemrtvé obdivující.. -Popraven sťatím a následným spálením. Kricík Šmatalko- Já jsem obchodník, nechceš si zahrát vo zlatku? *Škodolibě se usměje a promne si ruce.* - Zmizel při svých nekalých obchodech Lembas - Sněden
Rovněž chci poděkovat za letošní slavnosti. Myslím, že hodně díky Wolfovi bylo asi jedny z nejpovedenějších. Wolfovi se podařilo tomu vtisknout atmosféru události, kterou žije celé město, díky všem těm NPC, které nechal přijít. Navíc náměstí bylo upraveno skutečně luxusmě.
Taky díky za slavnosti. Ze začátku jsem si při sledování degustace říkala, proč lezu na místo, kde moje postava absolutně nemá coby a s kýmby, ale nakonec to bylo fajn. Tombola (che!), dražba i ty věci kolem. Takže díky organizátorům a doufám, že bude další příště.
Taky díky všem co přišli nebo se jinak podíleli na slavnostech, byť mnozí mají černý puntík za pozdní příchod (fakt nás docela vyděsilo a naštvalo, když jeste v cca 19:15 bylo přítomno jen 5PC).
Jsme rádi, že tentokráte se hráčstvo celkem i zapojovalo do soutěžení a nemuseli jsme vás dlouho přemlouvat.
Tombola opět pobavila a snad konečně uvěříte, že náhodě nepomáháme, když si (až na čtyři VIP) čísla vybírali hosté sami.
Nevím zda letošní slavnosti byly nejlepší a nejpovedenější, ale co se týče výzdoby, tak rozhodně nejhezčí - takže dík Wolfe.
P.S.: pokud se vám zdálo, že během ochutnávky Caled nějak vypnul a jen se tam mlčky motal, tak to bylo tím, že jsem dobrých 15min psal do družiny a nikdo si toho nevšiml :D
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz Bonus:Knihovna v Amfiberai
Přidávám se s velkým díky Woxovi, Placce, Wolfovi jakož i všem zúčastněným.
P.S.: Můj pozdní příchod byl ovlivněn pozdním příjezdem domů (něco kolem čtvrt na osmou). Holt IR svět dostal v tomto přednost a (téměř) půlhodinové zpoždění tomu bylo podřízeno.
Díky za zábavnou noc u Bena v "díře"! Byla tam pěkná atmosféra, jen škoda že nepřišlo víc lidí.
divozenka + kopretinka = zlaticko71
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne* Isandra - podivná strážná Lucie Dobrotivá - jsem královna!
………………………………………… Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth