Magická Univerzita

Pokud vás napadlo jak něco zlepšit, nebo chcete něco naopak zkritizovat

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Kirros
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kirros »

cybermisa píše:Vzit trpaslika a tesat toto do kamene
Trpaslikem? Souhlas :biggrin:
Jacho Ering - Lektor Magické Univerzity v Tirianu
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Akira píše:...vystupuju tu jako "laik" a z povahy příspěvků to prostě ten pocit co mám evokuje....možná místo kritika by bylo na místě slovo zamyšlení...ale to je jedno....zapomen na to. Nikdy si nedám říct a na něco se zeptám, nebo mám k něčemu připomínku..a vím, že se to tady nenosí...dám si pozor. :bleh:
Nezkoušej manipulaci ano? Ta poslední věta je už čistě manipulativní. Zeptat se můžeš na co chceš a dříve něbo později slušnou odpověď dostaneš. Pokud pochybuješ projdi si fórum. Tohle:
Akira píše:takže jestli to dobře chápu...musíš rozumět těm blábolům o magii co jsou tam napsaný, aby jsi mohl hrát mága..? ups..no znám obrovskou spoustu inteligentních a moudrých lidí..dokonce hodně inteligentních a moudrých s titul před i za...ale například v chemii, ve fyzice..nebo třeba botanice se nevyznají...proč jim ale "zakazovat" hrát si? IMHO..je to sektářství pro vyvolené...
no naštěstí mě to neláká :)
by byl dotaz kdyby tam byla jen ta první věta. Pak bys dostal odpověď že ne, že se mýlíš a bylo by to v pohodě. Jenže jsi tam napsal i ten zbytek, takže to na co se ptáš už předem odsoudíš a ani si nepočkáš na odpověď - prostě předpokládáš že to tak je a v tom duchu je ta první věta pak vnímána jako řečnická otázka.

To je ten problém - neumíš se zeptat věcně. Bez té manipulativní části. Ta mě bytostně dráždí a to nesnesu. To je to co hráče spolehlivě dovede do zařazení Potížista. Totéž v tom tvém poslední příspěvku - věta "...a vím, že se to tady nenosí...dám si pozor." spadá opět do téhle kategorie. Nemůžeš si tyhle části odpustit a komunikovat normálně? Pak by to bylo všechno v pohodě...

Takže za tohle - 1. varování ze 3 před Potížistou pro Akiru.
Doporučení pro Akiru: Pokud chcš něco odpovědět promysli si jestli to co napíšeš zase nespadá do stejné kategorie.

Ostatním se omlouvám za trochu flamovací příspěvek, ale je potřeba jasně stanovit co je v pořádku a co už ne. A rozhodně zase a opět nenechám někoho manipulovat veřejné mínění. Takže jednoduše: Kdokoliv se na cokoliv může zeptat, vznést návrh nebo něco kritizovat a navrhnout jiné řešení (tzv. konstruktivní kritika - brblání typu je to blbě, je to špatně a nic nenavrhnout sem ani nepište, to umí každý). Odpověď dostane buď od jiného hráče, Rádce, DM nebo ode mě (pokud mi to neproklouzne) a to dříve nebo později. Co je spolehlivá cesta do pekel je formulovat dotaz provokativně, aby vyzněl obviňujícím způsobem nebo manipulativně (třeba něco předpokládám a tak to přednesu jako fakt a rovnou to odsoudím).
Naposledy upravil(a) labir dne 1. 2. 2008 11.23, celkem upraveno 1 x.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Akira

Příspěvek od Akira »

:megalol:
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

prsknu sem taky názor, nevím jak moc se MUNI změnila od dob Slípala ale myslím si řže ted když to vidím ze strany druhé tedy Trpasličí v dobách Thareka, můžu říct období to bylo velice plodné hráčsky zahímavé přijímačky jsem udělal a to mám jen hloupou průmku a dva semestry CVUTU odkud mě potom vyhodili no co naplat a v té době když jsem šel napřijímačky jsem maguse hrál poprvé jak co se týká PnP tak nwnPW a nevím jak ostatní ale já jsem se bavil potm ovšem začala být magie i na slípala už trochu moc tak začal vychovávat různé tvory (kobolda) a pozorovat je jednou za ččas se ukáže na MUNI aby si doplnil informace ale pro mě jako pro hráče je to už nuda a slípal se dál věnuje svým pozorováním. takže asi tak je to sranda a velká třeba přednášky jéje. A záleží na každém ja mága vezme můžete hrát šprta nebo tupce ale chce to opravdu je trochu představivosti, potom jde všecko protože jako v životě tak i na MUNI se dá všecko okecat ale chce to mít jenom trošku anung o tom o čem mluvíte, nelze jen pouště z pusy prázdné fráze bezesmyslu byt třeba o kvantové fyzice nebo třeba turbínách ve vodních elektrárnách(to už je putna o čem) ale i když víte jen že maxvelky existují a nic víc tak o nich nemluvte ale zkuste si najít svuj vlastní způsob jak podobnou činost udělat třeba i tvorbu magických polí.
HAWK
PODPIS
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Heledte ja to shrnu jednoduse, presne jak bylo receno MUNI zastupuje inteligenci desky, to znamena ze tam budou i z RP duvodu inteligentni postavy zahrane jako inteligentni postavy.

Kazdy kdo tohle zvladne nebude mit na muni problemy.

Ale kdo si mysli ze se spravne hraje inteligentni postava tak ze napise *mluvi velmi inteligentne* a pri tom co rika se valej smichy minimalne dva lidi z muni tak mu nepomuze ani kdyz tu kvantovku bude umet.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Bas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bas »

cybermisa píše:
Vzit trpaslika a tesat toto do kamene :yes:
Jojo přesně...ať mám další obchody.… :megalol: :megalol:
Govan syn Thora ("Oh fun and games!")

Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.

Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Wendigo píše:
drake127 píše: Jaká je odpověď na ultimátní otázku smyslu života, vesmíru a vůbec?

42
:yes: Tak jsem pocital a napocital jsem, ze za dobu existence MUNI bylo k dnesnimu dni uspesne slozeno celkem 42 zkousek :megalol:
drake127

Příspěvek od drake127 »

Tak proto se mi nechce dělat žádnou další. Abych nebyl příčinou zhroucení vesmíru. I see. :megalol:
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Paklic

Příspěvek od Paklic »

cybermisa píše:Tak jsem pocital a napocital jsem, ze za dobu existence MUNI bylo k dnesnimu dni uspesne slozeno celkem 42 zkousek
Hmm a kolik jich bylo neúspěšnejch??? :unsure:
allekoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od allekoo »

:oops: :censoree:
Naposledy upravil(a) allekoo dne 1. 2. 2008 18.00, celkem upraveno 1 x.
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

allekoo píše:No odhadujem to tak na sučasných lektorov.
….myslíš něco podle hesla: "Kdo umí dělá (třeba magii), kdo neumí učí (třeba magii)?" :megalol: :megalol: :megalol: :megalol:
Obrázek
Yohan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yohan »

KaTo píše:
allekoo píše:No odhadujem to tak na sučasných lektorov.
….myslíš něco podle hesla: "Kdo umí dělá (třeba magii), kdo neumí učí (třeba magii)?" :megalol: :megalol: :megalol: :megalol:
hihi...ze by trefa? :bleh:
Když se struna napne moc - praskne, když málo - nedá se na ni hrát.
Taury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Taury »

The_Balrog píše:Moje pripominka k univerzite je, ze byste si mohli udelat nejakou vratnici, nebo domovni zvonky. Popripade stareho maga - vratneho . )

Kdo se ma k vam porad co dobyvat, kdyz tam jste zapikolovany jako trpaslici v Hagu? o.O;

(ps ano, tento post lze velice dobre resit IC.. ale chtel jsem svest rec jinam :))) )
Nebudu vynášet IC … možná jednou to bude
Aini Wende - Až po špičky oušek zamilovaná elfka.
Burkarie dcera Zlitiruka - Ulomený obr?
allekoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od allekoo »

hehe ja tam videl nej a ne ne :megalol: :megalol: :megalol: holt niekto je asi slepí a nema písat ked iba prefrnkne forum v práci.

hlboké ospravedlnenie lektorom :clover:

to mam z toho množstva písmenok a čísielok na ktoré sa musim sustredit, sa mi to po par hodinach pletie :megalol:
Odpovědět