Trpaslikem? Souhlascybermisa píše:Vzit trpaslika a tesat toto do kamene
Magická Univerzita
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
labir
- Kontaktovat uživatele:
Nezkoušej manipulaci ano? Ta poslední věta je už čistě manipulativní. Zeptat se můžeš na co chceš a dříve něbo později slušnou odpověď dostaneš. Pokud pochybuješ projdi si fórum. Tohle:Akira píše:...vystupuju tu jako "laik" a z povahy příspěvků to prostě ten pocit co mám evokuje....možná místo kritika by bylo na místě slovo zamyšlení...ale to je jedno....zapomen na to. Nikdy si nedám říct a na něco se zeptám, nebo mám k něčemu připomínku..a vím, že se to tady nenosí...dám si pozor.
by byl dotaz kdyby tam byla jen ta první věta. Pak bys dostal odpověď že ne, že se mýlíš a bylo by to v pohodě. Jenže jsi tam napsal i ten zbytek, takže to na co se ptáš už předem odsoudíš a ani si nepočkáš na odpověď - prostě předpokládáš že to tak je a v tom duchu je ta první věta pak vnímána jako řečnická otázka.Akira píše:takže jestli to dobře chápu...musíš rozumět těm blábolům o magii co jsou tam napsaný, aby jsi mohl hrát mága..? ups..no znám obrovskou spoustu inteligentních a moudrých lidí..dokonce hodně inteligentních a moudrých s titul před i za...ale například v chemii, ve fyzice..nebo třeba botanice se nevyznají...proč jim ale "zakazovat" hrát si? IMHO..je to sektářství pro vyvolené...
no naštěstí mě to neláká :)
To je ten problém - neumíš se zeptat věcně. Bez té manipulativní části. Ta mě bytostně dráždí a to nesnesu. To je to co hráče spolehlivě dovede do zařazení Potížista. Totéž v tom tvém poslední příspěvku - věta "...a vím, že se to tady nenosí...dám si pozor." spadá opět do téhle kategorie. Nemůžeš si tyhle části odpustit a komunikovat normálně? Pak by to bylo všechno v pohodě...
Takže za tohle - 1. varování ze 3 před Potížistou pro Akiru.
Doporučení pro Akiru: Pokud chcš něco odpovědět promysli si jestli to co napíšeš zase nespadá do stejné kategorie.
Ostatním se omlouvám za trochu flamovací příspěvek, ale je potřeba jasně stanovit co je v pořádku a co už ne. A rozhodně zase a opět nenechám někoho manipulovat veřejné mínění. Takže jednoduše: Kdokoliv se na cokoliv může zeptat, vznést návrh nebo něco kritizovat a navrhnout jiné řešení (tzv. konstruktivní kritika - brblání typu je to blbě, je to špatně a nic nenavrhnout sem ani nepište, to umí každý). Odpověď dostane buď od jiného hráče, Rádce, DM nebo ode mě (pokud mi to neproklouzne) a to dříve nebo později. Co je spolehlivá cesta do pekel je formulovat dotaz provokativně, aby vyzněl obviňujícím způsobem nebo manipulativně (třeba něco předpokládám a tak to přednesu jako fakt a rovnou to odsoudím).
Naposledy upravil(a) labir dne 1. 2. 2008 11.23, celkem upraveno 1 x.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
prsknu sem taky názor, nevím jak moc se MUNI změnila od dob Slípala ale myslím si řže ted když to vidím ze strany druhé tedy Trpasličí v dobách Thareka, můžu říct období to bylo velice plodné hráčsky zahímavé přijímačky jsem udělal a to mám jen hloupou průmku a dva semestry CVUTU odkud mě potom vyhodili no co naplat a v té době když jsem šel napřijímačky jsem maguse hrál poprvé jak co se týká PnP tak nwnPW a nevím jak ostatní ale já jsem se bavil potm ovšem začala být magie i na slípala už trochu moc tak začal vychovávat různé tvory (kobolda) a pozorovat je jednou za ččas se ukáže na MUNI aby si doplnil informace ale pro mě jako pro hráče je to už nuda a slípal se dál věnuje svým pozorováním. takže asi tak je to sranda a velká třeba přednášky jéje. A záleží na každém ja mága vezme můžete hrát šprta nebo tupce ale chce to opravdu je trochu představivosti, potom jde všecko protože jako v životě tak i na MUNI se dá všecko okecat ale chce to mít jenom trošku anung o tom o čem mluvíte, nelze jen pouště z pusy prázdné fráze bezesmyslu byt třeba o kvantové fyzice nebo třeba turbínách ve vodních elektrárnách(to už je putna o čem) ale i když víte jen že maxvelky existují a nic víc tak o nich nemluvte ale zkuste si najít svuj vlastní způsob jak podobnou činost udělat třeba i tvorbu magických polí.
HAWK
HAWK
PODPIS
Heledte ja to shrnu jednoduse, presne jak bylo receno MUNI zastupuje inteligenci desky, to znamena ze tam budou i z RP duvodu inteligentni postavy zahrane jako inteligentni postavy.
Kazdy kdo tohle zvladne nebude mit na muni problemy.
Ale kdo si mysli ze se spravne hraje inteligentni postava tak ze napise *mluvi velmi inteligentne* a pri tom co rika se valej smichy minimalne dva lidi z muni tak mu nepomuze ani kdyz tu kvantovku bude umet.
Kazdy kdo tohle zvladne nebude mit na muni problemy.
Ale kdo si mysli ze se spravne hraje inteligentni postava tak ze napise *mluvi velmi inteligentne* a pri tom co rika se valej smichy minimalne dva lidi z muni tak mu nepomuze ani kdyz tu kvantovku bude umet.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Jojo přesně...ať mám další obchody.…cybermisa píše:
Vzit trpaslika a tesat toto do kamene
Govan syn Thora ("Oh fun and games!")
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.
Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.
Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
-
Taury
- Kontaktovat uživatele:
Nebudu vynášet IC … možná jednou to budeThe_Balrog píše:Moje pripominka k univerzite je, ze byste si mohli udelat nejakou vratnici, nebo domovni zvonky. Popripade stareho maga - vratneho . )
Kdo se ma k vam porad co dobyvat, kdyz tam jste zapikolovany jako trpaslici v Hagu? o.O;
(ps ano, tento post lze velice dobre resit IC.. ale chtel jsem svest rec jinam :))) )