Trpaslikem? Souhlascybermisa píše:Vzit trpaslika a tesat toto do kamene

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Nezkoušej manipulaci ano? Ta poslední věta je už čistě manipulativní. Zeptat se můžeš na co chceš a dříve něbo později slušnou odpověď dostaneš. Pokud pochybuješ projdi si fórum. Tohle:Akira píše:...vystupuju tu jako "laik" a z povahy příspěvků to prostě ten pocit co mám evokuje....možná místo kritika by bylo na místě slovo zamyšlení...ale to je jedno....zapomen na to. Nikdy si nedám říct a na něco se zeptám, nebo mám k něčemu připomínku..a vím, že se to tady nenosí...dám si pozor.
by byl dotaz kdyby tam byla jen ta první věta. Pak bys dostal odpověď že ne, že se mýlíš a bylo by to v pohodě. Jenže jsi tam napsal i ten zbytek, takže to na co se ptáš už předem odsoudíš a ani si nepočkáš na odpověď - prostě předpokládáš že to tak je a v tom duchu je ta první věta pak vnímána jako řečnická otázka.Akira píše:takže jestli to dobře chápu...musíš rozumět těm blábolům o magii co jsou tam napsaný, aby jsi mohl hrát mága..? ups..no znám obrovskou spoustu inteligentních a moudrých lidí..dokonce hodně inteligentních a moudrých s titul před i za...ale například v chemii, ve fyzice..nebo třeba botanice se nevyznají...proč jim ale "zakazovat" hrát si? IMHO..je to sektářství pro vyvolené...
no naštěstí mě to neláká :)
Jojo přesně...ať mám další obchody.…cybermisa píše:
Vzit trpaslika a tesat toto do kamene
Nebudu vynášet IC … možná jednou to budeThe_Balrog píše:Moje pripominka k univerzite je, ze byste si mohli udelat nejakou vratnici, nebo domovni zvonky. Popripade stareho maga - vratneho . )
Kdo se ma k vam porad co dobyvat, kdyz tam jste zapikolovany jako trpaslici v Hagu? o.O;
(ps ano, tento post lze velice dobre resit IC.. ale chtel jsem svest rec jinam :))) )